→ Land Art Weekend

Foto: Kelly Jochems
Foto: Kelly Jochems

Op 1 en 2 juni 2019 wordt de Land Art van Flevoland in het zonnetje gezet tijdens het Land Art Weekend. Bezoek tijdens dit weekend één of meer locaties en krijg ter plekke uitleg van een enthousiaste gids. Kinderen kunnen aan de hand van doe-opdrachten op ontdekkingstocht. Eind april wordt het programma bekendgemaakt.

Oproep: Doe mee met het Land Art Weekend

Beste kunstmakers,

Het gaat hopelijk een mooie en lange traditie worden: wij organiseren dit jaar voor de derde keer het Land Art Weekend, op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019.

Het weekend geldt een beetje als het ‘open huis’ voor de landschapskunst. We stellen de deuren nóg opener dan ze normaal al zijn en organiseren speciale activiteiten op locatie. Onze gidsen geven ter plekke uitleg, er zijn versnaperingen en voor kinderen leuke doe-opdrachten.

Daarnaast willen we vanaf dit jaar ruimte geven aan liefhebbers en kunstmakers om zelf iets bij de Land Art te doen of te laten zien. We hebben twee dagen en negen locaties, dus veel ruimte voor initiatieven, acties, workshops, bijeenkomsten en voorstellingen.

Ben je kunstenaar, fotograaf, filmmaker, ontwerper of fanatieke liefhebber – alleen of in een vereniging, club of collectief? Heb je met je koor altijd al eens op een mooie plek in de open lucht willen zingen, wil je een bijzondere wedstrijd doen met de fotoclub of je schrijversworkshop eens op een hele andere plek houden?

We bieden je de context van de landschapskunst en het weekend, de promotie en communicatie en waar mogelijk ondersteuning bij de organisatie. Ook dragen wij zorg voor de vergunningen en meldingen per locatie. Als je een leuk idee hebt, laat het ons horen en dan kijken we wat er mogelijk is. Mail je idee voor 1 april 2019 naar martine (@) landartflevoland.nl

We kijken uit naar je bericht!

Hartelijke groet, Land Art Flevoland